1954 yılından beri Bira Mayası üzerinde çalışan Leiber tarafından Almanya’da patentli üstün bir teknoloji ile üretilmiştir. İleri teknoloji sayesinde, bira mayası (%100 Saccharomycescerevisiae) malt hücrelerine bağlanarak, mayanın faydalı içeriği zarar görmeden korunmuş olur.
ü    Mide barsak florası için doğal stabilizatör ve regülatör rolü alarak sindirimi destekler.
ü    İnaktif kirleticileri ve mikotoksinleri bağlama özelliğine sahiptir (DON, ZEA, ve OCRA gibi). Ayrıca, E.Coli ve salmonella gibi bakterileri bağlayıp dışkı ile atılmasını sağlar.
ü    İntestinal mukozada oluşturduğu biyofilm ile infeksiyonları bloke ederek vücut savunmasını güçlendirir.
ü    İçerdiği aminoasitler, vitaminler, mikro-besinler ve enzimler ile yüksek kalitede besin sağlar.
ü    Rumen ile ilgili ketosiz ve asidosiz gibi problemlerin oluşumuna mani olur.
ü    Süt verimini pozitif etkiler.
ü    Fertiliteyi attırır. Tırnak dokusunu destekler, ayak sağlığını korur.
 
İçerik: %100 kurutulmuş bira mayası (%100 SaccharomycesCerevisiae)
 
Doz   :  Yumurtacı / broiler   1-3 kg/ ton yem
            Büyükbaş                   25- 100 gr/hayvan/ gün
 
Ambalaj:  25 kg’lık Kraft torbalarda bulunur.